عکس | کشف چهره‌ مدفون زیر شن‌های مریخ

شبیه چهره فردی آفتاب‌سوخته است، سنگ عجیبی که مریخ‌نورد استقامت «Perseverance»‌ در سطح مریخ پیدا کرده که قسمتی از آن زیر شن‌های مریخ دفن شده است.
کد خبر: ۱۲۶۷۱۸۲
| |
5400 بازدید

عکس | کشف چهره‌ مدفون زیر شن‌های مریخ

با کمی دقت در تصویری که توسط مریخ‌نورد استقامت «Perseverance»‌ ثبت شده است می‌توان اجزای صورت مردی را دید که بر سطح مریخ خفته است.

گر چه پاریدولیا سبب می‌شود که ما چهره‌ای در سنگ ببینیم اما در حقیقت چهره خفته بر مریخ، ماسه‌سنگ رسوبی به جا مانده از گذشته پر آب سیاره سرخ است.

به باور دانشمندان ناسا حدود ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون سال پیش آب بر سطح مریخ روان بود، و می‌توان اثر فرسایش آب را روی این این سنگ چهره مانند دید.

در پدیده روانشناختی پاریدولیا، ذهن انسان تمایل دارد که چهره‌هایی را اشیاء بی‌جان پیدا کند. یکی از مشهورترین این نمونه‌ها در سیاره سرخ چهره انسانی بود که سال ۱۹۷۶ در عکس ارسالی توسط مدارگرد وایکینگ دیده شد.

عکس | کشف چهره‌ مدفون زیر شن‌های مریخ

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار